Wat komt erbij kijken

Wat wij doen, is proberen uw wensen te vertalen naar de werkelijkheid/realiteit. Uw wensen zijn daarbij voor ons het startpunt van een creatief proces waarin wij er alles aan gaan doen om die te vervullen.
Het budget zien wij als een onderdeel van uw wensen: wat is er mogelijk voor het bedrag dat u uit wilt of kunt geven? Of: wat kosten uw wensen eigenlijk en kunt u en wilt u dat betalen?
Wat zijn de zaken waar u nog niet over heeft nagedacht?
Wat zijn de consequenties van meer of minder gasten, een andere locatie, hoe lang duurt het evenement en meer van dit soort overwegingen worden ook meegenomen in het proces.
Wat zijn de hobbels die nog genomen moeten worden? Bijvoorbeeld: vergunningen aanvragen, wat is de capaciteit van de locatie, tenten, is verwarming nodig, zijn er religieuze ‘obstakels’, het parkeerbeleid, is er geen marathon voor de deur en ga zo maar door. Allemaal zaken waar we eventueel rekening mee moeten houden.

Feest, jubileum, product presentatie, ceremonie, zakelijk – of privé evenement: elke gelegenheid heeft een andere benadering, maar zeker ook een gemene deler.

De organisator moet beschikken over voldoende kennis, geduld, inzicht en vooral de juiste contacten.

Niets is belangrijker dan dat wij ons verplaatsen in uw wensen maar ook in wie u bent en wat u belangrijk vindt.

Ook de verschillen in afkomst, cultuur en religie spelen vaak een belangrijke factor bij de organisatie van een evenement.

Is het u wel eens opgevallen, dat alleen al het begroeten bij verschillende volken anders is dan bij anderen. Japanners maken een buiging, Spanjaarden omhelzen elkaar en in sommige culturen geven religieuze mannen vrouwen geen hand. Zo zijn er vele voorbeelden van zaken waar wij rekening mee moeten houden om te zorgen dat uw evenement onvergetelijk wordt.